Интимните тайни на ГЕЙШИТЕ

Тя е символ на идеалната любовница - красива, умна, дискретна. С нея мъжът се чувства на седмото небе, постига интелектуална наслада и неземно сексуално удоволствие. Става въпрос за гейшите - тайнствените японски красавици, които владеят до съвършенство изкуството на любовта. Думата гейша в превод означава "човек на изкуството". Първоначално ролята на гейши са изпълнявали мъжете - актьори и музиканти от театъра. Те развличали зрителите с песни, танци и весели разговори. По-късно тази професия станала запазена територия за жените, които бързо я превърнали в изкуство за избрани.Съвременната гейша умее да пее, да танцува, да свири на музикални инструменти и владее тънкостите на сексуалната "наука". Нейната първоначална роля не е загубила значимостта си - японска красавица със завладяваща външност, забавна, внимателна и позитивна, умееща не само да достави на мъжа удоволствие в леглото, но да бъде прекрасен събеседник. Основното й преимущество е, че знае тайната на насладата от живота.


СЕКС ПО ЯПОНСКИ
Чувственото сливане на душите и телата на партньорите - именно това е сексът с гейша. Ласкава и гъвкава, мека и игрива - в леглото тя има много лица и изпълнява много роли.
В любовния акт се отдава огромно значение на нежното докосване, а емоциите се изразяват не със стонове и викове, а в мълчание - с вътрешни пориви и движения на тялото. Най- важното преимущество на гейшите е способността им да отгатнат мъжките желания. Ето основните правила, които им позволяват да достигнат съвършенство в любовното изкуство.
- Не се препоръчва сексът на пълен стомах. Преди интимната близост най-добре действат афродизиаците: морски продукти, млечни коктейли със свежи плодове, шоколад, орехи, сметана.
- Любовният акт започва с разговори и съвместни преживявания, а леглото е само финалът. Истинската гейша прекрасно знае какво иска мъжът - предчувства и отгатва желанията му. Гейшата дава на мъжът това, което желае, без самата тя да се обезличава. Не навлиза грубо в личното му пространство, деликатна и търпелива е.
- Японската гейша никога не пита партньора си "Кога ще се видим отново?". Когато той разбере, че тя е неповторима, сам ще пожелае да се връща при нея отново и отново. Невидимо "оплита" душата, ума и тялото му и го привързва към себе си.
- Гейшите използват една хитрост - копират жестовете, думите и мимиките на партньора си и така успяват да постигнат близост и доверие на подсъзнателно ниво.




Facebook Comments

0 коментарa :

Публикуване на коментар